
Bli med på vårt unike kjøtt- og matkurs med Albert Idsøe, hvor du får dypdykk i dyrets anatomi og lærer om ulike stykningsdeler. Dette er kurset for deg som vil ta kjøkkenferdighetene til neste nivå – enten du er en matentusiast eller ønsker en bedre forståelse for hvordan du kan utnytte hele dyret på best mulig måte.
Vi starter kvelden med å ønske deg velkommen på ekte gourmetvis: du får servert litt ost og spekemat sammen med en liten aperitiff. Deretter dykker vi rett inn i teorien, før du selv får prøve deg på å lage terriner, pâtéer og pølser – alt basert på de beste råvarene. Underveis lærer du også hvordan du kan utnytte hele dyret på en bærekraftig og smakfull måte.
Alt du lager underveis, får du selvfølgelig med deg hjem som resultatet av en smakfull og lærerik dag! 🍖✨
Gjør deg klar for en kulinarisk opplevelse med fokus på bærekraft, kvalitet og ekte håndverk. Perfekt for matelskere som vil kombinere teori, praksis og nytelse!
📅 Dato: Tirsdag. 8. april.
⏰ Tid: 18.00-21.30
📍 Sted: Verkstedet, i annen etasje, ovenfor restauranten.
Bli med på glutenfritt pizzakurs med Chef Dino!
Mandag 28. april kl. 17.00-21.00 inviterer vi deg til et unikt pizzakurs med selveste Chef Dino! På kurset vil du lære å lage ekte italiensk pizza med poolish, pizzadeig og focaccia – alt laget med glutenfritt mel. Dette er en fantastisk mulighet til å lære hemmelighetene bak smakfull og luftig glutenfri bakst, direkte fra en erfaren italiensk kokk!
Raimondo Arnone, bedre kjent som Chef Dino, er født og oppvokst i Napoli, Italia. Han har jobbet i restaurantbransjen i en årrekke, blant annet på Michelin-restauranter. Etter å ha flyttet til Norge for å jobbe som sous chef på Radisson Blu Trysil, oppdaget han et stort behov for glutenfri mat av høy kvalitet. Med et sterkt ønske om å gi mennesker med glutenintoleranse eller andre matallergier et smakfullt alternativ, startet han Glunot i 2016. Etter mye arbeid med oppskrifter og utvikling av melblandinger har Glunot blitt en prisbelønt bedrift – i 2018 ble vi kåret til Årets glutenfrie bedrift av Norsk Cøliakiforening!
Hva lærer du på kurset?
- Hvordan lage glutenfri poolish og pizzadeig
- Teknikker for å få luftig og smakfull glutenfri pizza
- Hvordan lage perfekt glutenfri focaccia
Dette er inkludert:
✔️ Teori og praktisk arbeid sammen med Chef Dino
✔️ Oppskrifter på glutenfrie deiger
✔️ Litt spekemat og en aperitif ved ankomst
✔️ Stek din egen glutenfrie pizza
📍 Sted: Verkstedet, ovenfor restauranten i 2. etasje
💰 Pris: 2000,- per deltaker
📅 Dato: Mandag 28. april
⏰ Tid: 17.00-21.00
Meld deg på i dag og lær å lage glutenfri pizza på autentisk italiensk vis! 🍕✨
Tiden flyr, og plutselig er det 17. mai! I år faller nasjonaldagen på en lørdag, og vi er klare til å feire sammen med dere! Tidligere har vi laget en egen 17. mai-meny for dagen, men i år holder vi oss til vår vanlige smakfulle meny. Mindre komplisert, både for oss og for dere – men vi kan love dere deilige jordbær til dessert!
Dørene åpner kl. 10:00 og kjøkkenet tar imot bestillinger frem til kl. 18:00. Reserver bord i dag for å sikre en 17. mai med fortreffelig mat og stemning.
Hipp, hipp, hurra! Vi gleder oss til å feire med dere!
Hos oss kan du leie møtelokaler og avtale en teambuilding for gjengen. Alle våre aktiviteter varer i ca. 60-90 minutter og er et perfekt avbrekk i arbeidsdagen.
Under har du noen av våre faste aktivitetspakker. Alle koster 1000,- per person. Vi kan ikke garantere at alle kurs er tilgjengelig for ønsket dato, men spør oss gjerne!
Musserende vin
Smaking av tre forskjellige musserende viner. Hvilken metode brukes for å lage forskjellige musserende og hvordan påvirker dette smaken?
Få en grundig innføring i produksjon og smak av diverse bobler, og lær hva du kan drikke til forskjellige matretter.
Sausekurs
En gjennomgang av grill og berkels gode sauser og hva de kan brukes til:
Den perfekte bearnaise (emulsjon)
Bordelaise (reduksjon av vin, kraft og beinmarg)
Peppersaus (brun saus, jevning, syltet grønn pepper)
Chimichurri, den ultimate grillsaus
Sauce vierge, kjapp og full av smak (god til fisk)
Nøttesmør med soya og balsamico (grisens gode venn)
Pølsekurs
Albert viser dere hvordan vi lager skikkelige pølser. Det blir teori og mulighet for å trykke ut pølser i tarm for de som ønsker det. Det som lages får alle deltakere med seg hjem etter, eller serveres grillet etterpå.
Er dere en gjeng på jobben som ønsker en litt annerledes teambuilding? Eller en god vennegjeng som gjerne vil lære å lage pølser slik kun pølsemestere kan?
Vi kan skreddersy en kurspakke med påfølgende servering i et av våre flotte selskapslokaler.
Albert Idsøe viser hvordan en deler opp et helt lam etter kunstens regler.